Indspilning

En velproduceret vokal er en altafgørende del af en professionel musikproduktion. Vokalen er et af de mest fremtrædende elementer i et track, der kan løfte en god sang til et superhit. Vi har erfaring indenfor vokalproduktion, og ved præcist, hvordan en god vokalproduktion skal lyde.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, samt garanterer en vokaloptagelse i topklasse. Det er vigtigt at føle sig tryg, når man står foran mikrofonen, og her hjælper vi dig på rette vej. Vi ved hvilke facetter vi skal spille på, for at få din stemme til at leve op til sit allerbedste! Heriblandt tilbyder vi Auto-Tune, om det enten er i form af den kendte rap lyd eller til følsom sang.

Vi indspiller alle typer vokaler, og har erfaring indenfor de fleste genrer. Virkemidlerne er forskellige alt afhængigt af, om du synger pop, rap, Rn’B, rock eller klassisk. Hos Underpass lægger vi vægt på alsidighed og musikalitet, derudover kender vi til hver genres særtegn og uskrevne regler. Hos os er du sikret at blive ført trygt igennem din vokalindspilning.

Mangler du en sang?

Står du og mangler et studie som skal stå for produktionen af din næste sang, så klik på knappen nedenfor og læs mere om hvordan det forgår hos os.